Masszázsok/kezelések

Töltődj fel energiával testre szabott kezeléseinkkel, élvezd a testi-lelki harmónia jótékony hatását és előzd meg a stresszbetegségek kialakulását.

ABHJANGA: Meleg gyógynövényolajos teljes testmasszázs. Célja az egészségmegőrzés, illetve az álmatlanság, az ízületi és keringési problémák kezelése.

60 perc / 8.000 Ft

UDWARTHANAM: Gyógynövényes mély masszázs, az anyagcsere problémák kezelése, diétával kombinálva a testsúly csökkentése érdekében. Narancsbőr ellen is hatásos kezelés.

45 perc / 8.000 Ft

ELA KIZHI: A teljes test meleg olajos, gyógynövény batyus masszázsa. Jó hatással van a merev, görcsös izmokra, zsibbadásra, ízületi gyulladásokra, reumára, porckorong kopásra, alacsony vérnyomásra és általános gyengeségre.

60 perc / 12.000 Ft

NAVARA KIZHI: Teljes testmasszázs gyógynövény batyus masszázzsal kiegészítve. A batyuban tejben és gyógynövény olajokban főtt navara rizs található, melynek regeneráló és bőrtónus javító hatása van.

60 perc / 12.000 Ft

JANU VASTI: Helyi kezelés a térd ízületi problémáira.

30 perc / 5.000 Ft

KATI VASTI: Helyi kezelés a gerinc és derék fájdalmaira, ízületi gyulladásaira, valamint a gerinc különböző elváltozásaira.

30 perc / 5.000 Ft

GREEVA VASTI: Helyi kezelés a nyaki részen kialalkult ízületi gyulladásokra, krónikus fájdalmakra, nyaki merevségre.

30 perc / 5.000 Ft

URO VASTI: Helyi kezelés légzőszervi, légúti problémákra, szív panaszokra, mellkasi izomfájdalmakra, asztmára, bronchitis és allergia kezelésére.

30 perc / 5.000 Ft

TARPAN: A szem regeneráló kezelése, kifejezetten ajánlott a rendszeresen monitor előtt dolgozók számára. Enyhülést hoz a száraz, viszkető, piros, irritált, könnyező, karikás szemeknek.

30 perc / 5.000 Ft

NASYA: Az orr, az arcüreg, a fej és a nyaki részek gőzöléséből, masszírozásából, valamint főzetek, olajok, esetenként porok orrba/arcüregbe juttatásából áll. Csökkenti a rendszeres fejfájással, migrénnel küszködők panaszait, de enyhülést hoz krónikus megfázással, allergiával küzdő pácienseknek is.

30 perc / 5.000 Ft

MUKHALEPAM arckezelés: Tisztító, vitalizáló és hidratáló hatású, tartósító- és vegyszermentes szépítő kezelés. Szakaszai: arcradírozás, meleg sáfránykrémes masszázs, szantál pakolás és aloe vera hidratálás. Segít a zsíros bőr, a pattanások, ráncok és foltok kezelésében, a bőr rugalmasságának megőrzésében.

45 perc / 8.000 Ft

TALPMASSZÁZS: Azonnali könnyebbséget hoz a fáradt talpak és lábak számára. Feszültségoldó és energetizáló.

30 perc / 5.000 Ft

PANCHAKARMA: Méregtelenítő és tisztító kezelés, melynek célja a testi és lelki egyensúly helyreállítása, az immunrendszer erősítése. A kezelés 7, 14 vagy 21 alkalmas, egyénre szabott, a testalkat és egészségi állapot figyelembevételével.

kérd egyéni ajánlatunkat

A kezeléseket az Indiában szakképesítést szerző, nagy terápiás tapasztalattal rendelkező, több éve Magyarországon dolgozó ájurvédikus szakmasszőr, Suresh Kumar végzi, nyugodt és csendes környezetben, autentikus hangulatban.

Bővebb információ és bejelentkezés: 06-30-23-95-191

Comments are closed